Spillmodus

Når Kaspersky-programmet kjører i fullskjermsmodus med andre programmer (spesielt for dataspill), kan følgende problemer oppstå:

Hvis du ikke vil endre innstillingene i Kaspersky-programmet manuelt hver gang du bytter til fullskjermsmodus, kan du bruke spillmodus. Hvis spillmodus brukes og du spiller eller jobber med programmer i fullskjermmodus, kjører Kaspersky-programmet ikke skanne- og oppdateringsoppgaver og viser ikke varsler.

Slik aktiverer du spillmodus:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Gå til YtelsesinnstillingerPC ytelsesoptimalisering.
  4. Aktiver avmerkingsboksen Spillmodus.

Du kan også krysse av for Ikke forstyrr-modus. I denne modusen vil du ikke få se varsler hvis du aktiv arbeider i enkelte programmer, og skanne- og oppdateringsoppgaver startes ikke.

Så lenge spillmodus eller Ikke forstyrr-modus er aktivert, vil du heller ikke se varsler fra Kaspersky VPN Secure Connection og Kaspersky Password Manager når de er installert på samme enhet.

Toppen av siden